Del 4 al 7 de desembre tindrà lloc una Concentració de la Selecció Espanyola de rugbi en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat que comptarà amb la participació de sis jugadors del Barcelona Universitari Club, l’equip que més jugadors aporta a la concentració.

Els sis jugadors convocats són: Christian Páez, Javier Quiles, Juan Tijan, Marc Subirón, Marta Llauradó i Sergi Escobar. A més, Dani Gómez, entrenador del Club forma part, com entrenador ajudant, dins del cos tècnic dirigit pel Seleccionador Nacional, Nicolas Coste. Per David Campón, coordinador nacional d’aquest esport, “l’objectiu principal de la concentració es tornar als entrenaments de la Selecció que, degut a la pandèmia, no s’han pogut fer cap de les activitats previstes en els darrers mesos, a més, és important continuar amb el desenvolupament dels jugadors de la selecció per millorar en properes competicions”.

Abans de la concentració, tots els jugadors i membres del cos tècnic hauran de ser sotmesos a tests previs per la detecció de la Covid-19 i, durant els dos dies, s’aplicaran els mateixos protocols de prevenció que s’estableixen a les competicions.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies