Ja tenim noves dates per la 3ª edició del “Trofeu Internacional de Quad Rugbi” a Barcelona. Finalment, el Trofeu és disputarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. Després de dos ajornaments, degut a diferents circumstàncies derivades de la pandèmia de la Covid-19, esperem que es pugui disputar aquesta important competició.

Aquesta edició del Trofeu Internacional comptarà amb la participació de dos equips francesos, d’un combinat de jugadors d’Espanya i de la Selecció Catalana d’aquest esport.

El “Trofeu Internacional de Rugbi en Cadira de Rodes” no tindrà públic, es farà a porta tancada i tots els partits de la competició es podran veure en directe a través del Canal Youtube de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies