Aquest dijous 12 de novembre ha tingut lloc l’acte commemoratiu amb motiu del 50è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. Ha estat un breu acte en format virtual degut a les circumstàncies actuals de la pandèmia de la Covid-19.

El President de la Federació, Josep Giménez va realitzar un breu resum d’aquests primers 50 anys de la Federació, “des de la Federació hem contribuït a que les persones amb discapacitat tinguin una millor integració a la societat i, es que l’esport és una de les millors eines que tenim en aquest aspecte i en molts d’altres” va destacar Josep Giménez en la seva intervenció. Durant l’acte, es va anunciar la creació d’uns nous premis, els “Premis 12 de Novembre” que premiaran cada temporada als millors esportistes, tècnics, clubs, jutges i altres categories, en breu sortirà la convocatòria per la primera edició, “volem cada any, en una data tant assenyalada com el 12 de novembre, premiar l’esforç i reconèixer la feina de tota la temporada als diferents col.lectius que formen l’esport adaptat a Catalunya”. Durant els propers mesos i, sempre que les circumstàncies ho permitin, es realitzaran altres actes per tota Catalunya per donar a conèixer la feina realitzada durant aquests primers 50 anys de la Federació.

Autoritats del món de l’esport com el Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueres, el president de la FEDDF, José Alberto Álvarez i el president de l’UFEC, Gerard Esteva van felicitar durant l’acte a la Federació per aquest 50è Aniversari.

Aquí podeu tornar a veure l’acte commemoratiu:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies