El cap de setmana del 28 i 29 de novembre s’havia de disputar la 4ª edició del “Trofeu Internacional de Quad Rugbi” a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. Finalment s’ha decidit ajornar aquest Trofeu davant les circumstàncies actuals de la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta edició del Trofeu Internacional comptava amb la participació de dos equips francesos, d’un combinat nacional i de la Selecció Catalana d’aquest esport. El confinament domiciliari a França, i que impedia la sortida dels equips francesos, i el tancament de les instal.lacions esportives, han estat determinants alhora de decidir l’ajornament del Trofeu. La Federació ja està treballant en trobar noves dates durant el proper mes de desembre, sempre que les circumstàncies ho permetin, per poder disputar aquesta important competició.

El “Trofeu Internacional de Rugbi en Cadira de Rodes” ha estat guardonat recentment als Guardons de l’Esport de la Fundació Catalana per a l’Esport dins la categoria “Esport català al món”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies