El proper dissabte 7 d’octubre no es podrà disputar la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes a Sant Feliu de Llobregat degut a les darreres restriccions aprovades pel PROCICAT. La Copa Catalunya, que ja s’havia suspès al mes de juny, era la primera competició d’aquesta nova i complicada temporada 2020/21.

Per a Jaume Vilella, Director Tècnic de l’UNES FC Barcelona, “És una llàstima no poder jugar-la a la nostra ciutat per primera vegada, ens feia molta il·lusió i teniem moltes ganes de jugar el nostre primer partit de la temporada i aconseguir un títol important a Catalunya”. Segons Miquel Romaguera, 1er entrenador del BCR CEM Hospitalet, “La suspensió ha suposat un cop bastant fort a tots els integrants de l’equip per diferents motius, com la pròpia decepció que suposa la cancel·lació d’una competició esportiva i, a més, l’equip no ha pogut participar a competicions autonòmiques ni estatals per manca de recursos econòmics i aquesta era la primera oportunitat de trencar aquesta mala ratxa.

Respecte les dificultats d’aquesta nova temporada, “tenim un Pla A i un Pla B, l’equip tècnic hem tingut molta feina i hem planificat dos escenaris per si ens confinen. No serà ni una temporada normal ni fàcil per tots els equips, ja que serà compicat tenir una regularitat en els partits de Lliga Nacional” ens comenta Jaume Vilella. Per a Miquel Romaguera, “aquest any és molt complicat organitzar-se per afrontar la temporada ja que els canvis constants provoquen canvis de dates, suspensió d’esdeveniments esportius i alteracions que afecten tant als esportistes de manera particular com al desenvolupament de la pràctica esportiva”.

Des de la Federació volem agrair les facilitats donades per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per disputar la Copa Catalunya al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i a l’UNES FCBarcelona l’implicació per ser la seu organitzadora. La futura celebració dependrà de les dates disponibles segons els calendaris de competició i l’evolució de la pandèmia.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies