El proper dijous 12 de novembre tindrà lloc l’acte commemoratiu amb motiu del 50è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. L’acte es farà en format virtual i comptarà amb la presència de destacats convidats i autoritats del món de l’esport.

Degut a la situació actual de la pandèmia de la Covid-19 s’han anul.lat diferents actes que estaven programats durant aquest any, tot i això, no volem renunciar a organitzar aquest petit acte per celebrar un aniversari tant especial com són els 50 anys de la Federació. Durant l’acte participarà el President de la FCEDF, Josep Giménez, que farà un breu resum de la història de la Federació, els plans de futur i actes a portar a terme durant el proper any. A més, també hi haurà la participació de destacades autoritats del món de l’esport que felicitaran a la Federació en aquest aniversari tant especial.

L’acte començarà a les 18:30h, tindrà una duració aproximada de 30 minuts i es podrà seguir en directe a través del Canal Youtube i el Facebook de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies