Davant les noves restriccions aprovades pel PROCICAT el 29 d’octubre, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física s’ha vist obligada a prendre la decisió de suspendre la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes i la resta de competicions d’àmbit català durant els propers 15 dies.

La Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes s’havia de disputar el proper dissabte 7 de novembre al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat amb la participació de L’UNES FC Barcelona, el BCR CEM Hospitalet i el Valida Sin Barreras – CB Mifas. La celebració de la Copa Catalunya en el futur dependrà de les dates disponibles segons els diferents calendaris de competició i l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

La Federació no defallirà en l’organització de competicions i activitats pels nostres clubs i esportistes d’esport adaptat, sent conscients en tot moment de la situació actual en la que ens trobem generada per la pandèmia de la Covid-19 i seguint les instruccions de les autoritats per tal de preservar la salut de tots els nostres federats i federades i tota la resta del col.lectiu de persones amb discapacitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies