Dissabte 7 de novembre es disputa la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona). La Copa Catalunya s’havia de disputar durant els Jocs Catalans del passat mes de juny però es van cancel.lar degut a la pandèmia de la Covid-19.

La Copa Catalunya, en format de triangular, comptarà amb la participació d’equips que aquesta temporada juguen les Lligues Nacionals de bàsquet en cadira de rodes. L’UNES FC Barcelona, equip amfitrió de la competició i gran favorit per guanyar la Copa disputarà aquesta temporada la 1ª Divisió Nacional de bàsquet en cadira de rodes. El BCR CEM Hospitalet i el Valida Sin Barreras – CB Mifas són els altres dos equips que disputen la Copa i que competeixen a la 2ª Divisió Nacional. Tots els partits es podran veure en directe pel Canal Youtube de la Federació.

La competició es realitzarà a porta tancada i durant tota la jornada de competició s’aplicarà el nou protocol d’actuació davant la Covid-19 de la FCEDF, aprovat recentment per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Partits de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes:

Partit 1 – 9:30h BCR CEM Hospitalet vs UNES FC Barcelona

Partit 2 – 11:30h CB MIFAS Valida Sin Barreras vs Perdedor Partit 1

Partit 3 – 16:00h CB MIFAS Valida Sin Barreras vs Guanyador Partit 1

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies