El passat dimarts va tenir lloc una reunió conjunta de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i representants de les federacions esportives catalanes, per conèixer les línies d’actuació del PROCICAT envers l’esport federat català, en funció de l’evolució de la pandèmia en l’àmbit general del territori.

A la reunió s’ha donat a conèixer la proposta del PROCICAT d’aturar, a tot Catalunya, les competicions d’àmbit federat no professional, d’esport territorial i base, durant quinze dies a partir del cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, atenent al criteri principal de reduir la mobilitat entre poblacions i regions davant del creixement d’infeccions per la Covid-19.

Aquestes mesures no afecten als entrenaments que es poden seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts.

Les competicions organitzades per la FCEDF no es veuen afectades per aquesta mesura. El cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre es disputa el Campionat de Catalunya de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona i la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes es manté pel dissabte 7 de novembre a Sant Feliu de Llobregat.

De totes maneres, la Federació recomana als seus federats i clubs limitar el màxim possible els desplaçaments i seguir aplicant els protocols amb les mesures de prevenció davant la Covid-19 als seus entrenaments.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies