Del 15 al 18 d’octubre s’ha disputat la competició de les Sèries Mundials de natació a Berlín, a les instal.lacions del Schwimm-und Sprunghalle Europasportpark (SSE), una de les piscines més ràpides del món i on els nedadors i nedadores catalans convocats per la FEDDF han aconseguit uns grans resultats.

Toni Ponce ha estat un dels grans protagonistes de la competició, el nedador del CN Sitges ha pulveritzat dos rècords del món (100m braça SB5 i 200m braça SB5) guanyant un total de 8 medalles d’or i una de plata i aconseguint la mínima “A· per Tokio als 100m braça i la mínima “B” als 100m lliures. Sarai Gascón ha guanyat dues medalles d’or (100m papallona S9 i 50m lliures S9) i una medalla de bronze en a prova dels 100m lliures S9, aconseguint la mínima “B” a les proves de 100m lliures i 100m papallona. Núria Marquès (CN Sant Feliu) ha guanyat un total de cinc medalles, totes elles de plata i aconseguint la mínima “B” a la prova dels 100m esquena S9. Ócar Salguero (CN Sabadell) també ha realitzat una gran competició, guanyant una medalla de plata i cinc medalles de bronze, aconseguint la mínima “B” per participar als JJPP de Tokio a la prova dels 100m braça SB5. Finament, Miguel Luque (Fundació Adapta2) va finalitzar cinquè als 50m braça SB4.

Aquesta ha estat la primera gran competició internacional que s’ha disputat després de les cancel.lacions de totes les competicions a partir del passat mes de març veient l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies