Aquest diumenge 4 d’octubre s’ha celebrat la 40ª edició de la Marató de Londres en cadira de rodes amb la participació dels catalans Jordi Madera i Rafa Botello. La marató de la capital britànica s’ha realitzat sota grans mesures de seguretat degut a la pandemia de la Covid-19 en un circuit tancat a St. James Park, un recorregut de poc més de 2 quilòmetres davant de la font de Buckingham Palace, al què els atletes han tingut de donar 19 voltes.

Jordi Madera ha finalitzat en cinquena posició després d’anar tota la cursa amb el grup capdavanter. Va creuar la meta amb un temps d’1: 36.09, a un segon de pujar a podi. La victòria a l’esprint va ser per al canadenc Brent Lakatos, seguit pel britànic David Weir i el suís Marcel Hug.

Per la seva banda, Rafa Botello, que abans de la pandèmia havia guanyat la marató de Los Angeles, ha finalitzat la prova en la setena plaça amb un temps final d’1: 44.48. Per l’atleta català ha estat una cursa dura i difícil des de l’inici.

Foto (dxtadaptado)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies