La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha redactat el protocol d’actuació davant la Covid-19 per rependre les activitats que es portaran a terme dins del Programa HospiSport de la Federació.

Les mesures redactades en aquest protocol seran d’obligat compliment per part de totes les persones i col.lectius implicats en les activitats que s’organitzen dins del Programa HospiSport. El protocol es regeix per les mateixes mesures de seguretat contemplades al Protocol de la FCEDF per la represa de l’activitat de la Federació, però a més, també hi han altres mesures relacionades sobretot amb les activitats aquàtiques que s’organitzen. La Federació farà tots els esforços necesaris per l’aplicació de totes les mesures descrites al protocol i, a més, tenint en compte que el nostre col.lectiu és considerat de risc, per aquest motiu demanem la màxima col.laboració i responsabilitat personal de cadascú per cumplir les mesures descrites al protocol.

En el següent enllaç es pot accedir al document complet del Protocol del Programa HospiSport davant la Covid-19 i els seus annexos.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies