La Junta Directiva de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha procedit a fer la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de la FCEDF pel dimarts 3 de novembre a les 18h en primera convocatòria i a les 18:30h en segona convocatòria.

Degut als temps excepcionals que estem vivim per la pandemia de la Covid-19, l’assemblea es desenvoluparà de manera telemàtica. En els dies previs es comunicarà als assembleistes l’enllaç telemàtic des d’on es podrà participar.

En el següent enllaç es pot accedir a la convocatòria de l’Assemblea amb l’ordre del dia de la reunió.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies