Del 9 al 12 d’octubre tindrà lloc la Concentració de la Selecció Espanyola masculina sub-22 de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del CAR de Sierra Nevada (Granada). Entre els 14 jugadors seleccionats hi figuren els catalans Biel Carbó (UNES FC Barcelona) i Òscar Onrubia (Las Rozas FDI).

Els dos joves jugadors catalans ja són habituals a les convocatòries de la Selecció Espanyola Sub-22, a més, l’Òscar Onrubia també ja ha participat i jugat partits amb la Selecció Absoluta masculina. Són els dos jugadors joves amb més projecció del bàsquet en cadira de rodes català. En aquesta concentració, el seleccionador, Miguel Vaquero, vol començar a treballar els futurs compromisos internacionals de la Selecció que es poden veure condicionats per l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a nivell mundial.

La concentració es portarà a terme al CAR de Sierra Nevada sota estrictes mesures de seguretat i aplicant els protocols d’actuació davant la Covid-19.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies