El proper dissabte 10 d’octubre no es podrà celebrar la VIII Jornada Inclusiva en el seu format habitual a l’Arc de Triomf. Tot i la presentació d’un protocol d’actuació davant la Covid-19 per part de la FCEDF per portar a terme la Jornada inclusiva, les circumstàncies actuals per l’evolució de la pandèmia fan aconsellable un canvi de format de la Jornada.

Així doncs, davant d’aquesta situació, enguany no es podrà gaudir de les diferents estacions esportives com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, la boccia, tennis, volei o esgrima entre d’altres esports. Amb la voluntat de continuar donant visibilitat als esports adaptats i promoure la pràctica esportiva entre el col.lectiu de persones amb discapacitat, la VIII Jornada inclusiva es reinventa i es farà en un format virtual el proper 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

En les properes setmanes anirem ampliant la informació respecte aquesta nova versió de la VIII Jornada Inclusiva.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies