Del 18 al 20 de setembre s’ha disputat el XII Open Nacional Trofeu “Fundación Konecta-Fundación También” de pàdel en cadira de rodes a la Ciutat de la Raqueta (Madrid). Aquest Open també era la Primera Prova puntuable per la Copa d’Espanya d’aquesta temporada de pádel en cadira de rodes.

Entre les parelles participants de l’Open, destaca la sisena posició final dels catalans Miquel Martí i Isaac Mateos que van jugar a un gran nivell durant les tres jornades de competició. En aquesta edició i, degut a les circumstàncies actuals per la pandèmia de la Covid-19, han participat un total de 12 parelles de jugadors.

La competició es va desenvolupar sota estrictes normes de seguretat i aplicant totes les mesures de prevenció davant la Covid-19 segons els protocols definits del “Consejo Superior de Deportes”, la Federació Espanyola i la Comunitat de Madrid.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies