taula rodona

Aquest dimarts 16 de juny ha tingut lloc la segona Taula Rodona dins del cicle “L’esport adaptat a debat” que la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física està portant a terme durant aquest mes de Juny. La taula rodona, amb la temàtica, “La rehabilitació esportiva post Covid-19”, ha comptat amb la presència de professionals de l’Institut Guttmann de Badalona i del Programa HospiSport de la FCEDF.

Carles Yepes, representant de l’Institut Guttmann va comentar les dificultats de la situació actual amb els nous protocols, “gairebé cada setmana estem adaptant els protocols sanitaris a la normalitat, que va variant dia a dia, de totes maneres estem fent el que ens agrada i ens adaptarem”. Silvia Dalmau, responsable del Programa HospiSport va destacar la importància de l’esport i l’activitat física en la rehabilitació, “l’activitat física és una de les millors eines que tenim dins del procés de rehabilitació”, tots els convidats van coincidir en els beneficis que aporta l’esport en el dia a dia de les persones amb i sense discapacitat. Imma Ojer, va aportar la seva opinió com usuària del Programa HospiSport, “he trobat molt en falta, durant el confinament ,nedar a la piscina, l’esport és fonamental per a mi i sempre que puc col.laboro amb les diferents activitats del Programa HospiSport” va comentar Imma durant la taula rodona.

Dimarts 30 de juny tindrà lloc la darrera taula rodona d’aquest cicle que, amb el títol “El futur de l’esport adaptat post Covid-19”, comptarà amb la presència de José Alberto Álvarez, president de la FEDDF, Luis Leardy, responsable de comunicació del Comité Paralímpic Espanyol i la medallista paralímpica Astrid Fina. Totes les taules rodones del cicle #DebatesFCEDF es poden veure en directe a través del Facebook Live i Canal Youtube de la FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies