adb

Dimarts 16 de juny per la tarda, s’han donat a conèixer els guanyadors dels Premis “Juan Palau 2020”, després de reunir-se telemàticament el jurat on, l’entitat catalana ADB Barberà, ha estat reconeguda com millor entitat esportiva. El jurat del premi estava format per diferents representants d’institucions com el Comité Paralímpic Espanyol i la Federació Espanyola, entre d’altres entitats.

L’ADB Barberà és el gran dominador de l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, no solament a Catalunya sinò també a Espanya. És l’actual campió de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, on abans de la suspensió definitiva de la competició ja anava líder destacat de la competició. L’equip de Barberà del Vallés és el guanyador de totes les edicions disputades de la Lliga Catalana. A més, també és l’actual campio d’Espanya, títol guanyat a l’edició de 2019 disputada a Barberà del Vallés, on va revalidar el títol que ja porta quatre edicions seguides guanyant. Amb un palmarés com aquest, l’ADB Barberà és el merescut guanyador a la categoria de millor Entitat Esportiva.

Els premis “Juan Palau” estan organitzats per la “Federación Española de Deportes de personas con Discapacidad Física” i amb el patrocini de l’Obra social de La Caixa, porten el nom del que va ser president de la Federació Catalana i, també de l’espanyola, i persona clau per l’impuls de l’esport de persones amb discapacitat a Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies