Dimarts 9 de juny ha tingut lloc la primera de les taules rodones programades dins del Cicle “L’esport adaptat a debat” que la FCEDF porta a terme durant aquest mes de juny. La taula rodona d’ahir, dedicada al futur dels esdeveniments i competicions d’esport adaptat, va estar formada per Tommy Robredo, President de la Fundació Tommy Robredo i organitzador del Torneig Santi Silvas de tennis en cadira de rodes, Rubén Martínez, Responsable Esportiu del Club Zuzenak del País Basc i Josep Giménez, president de la FCEDF.

“En moments com aquest no podem quedar-nos aturats, ens hem de reinventar per fer els esdeveniments esportius més atractius pels patrocinadors i els seguidors en aquesta nova normalitat”, va destacar Rubén durant el debat. Tommy Robredo, tot i les complicacions per la situació actual on està tot parat, va comentar que estem en una situació provisional, ”crec que en uns mesos tornarem a una situació semblant a la d’abans del Covid-19 i les competicions, tot i que es tindran que adaptar, continuaran sent atractives pels seguidors”. “Les Administracions Públiques, tot i la crisi econòmica que estem vivint i que, segurament viurem en el futur, són fonamentals per la subsitència pels esports minoritaris com és l’esport adaptat” va comentar Josep Giménez. Temes com la importància de les Noves Tecnologíes, els nous protocols de seguretat, la dificultat en la sostenibilitat futura dels esdeveniments van ser altres temes que van comentar els convidats.

El proper dimarts 16 de juny tindrà lloc la segona de les taules rodones del cicle. Estarà dedicada a la rehabilitació esportiva post covid-19 i formada per professionals d’institucions tant rellevants del sector com l’Institut Guttmann i el Programa Hospisport de la FCEDF.

Totes les taules rodones es poden seguir en directe a través del Facebook Live i el Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies