La FCEDF ha decidit finalitzar la temporada actual per la situació social i sanitària derivada de la COVID-19.

Des de la FCEDF, es donen per finalitzades totes les activitats regulars del programa HospiSport 2019 -2020 que depenen jurídicament de la FCEDF, a totes les seves modalitats esportives d’acord amb les normatives, recomanacions i instruccions rebudes de les autoritats governamentals, esportives i sanitàries.

Pròximament des de la nostra federació, es contactarà amb les diferents entitats, associacions i hospitals per plantejar la propera temporada amb la situació excepcional que estem vivint.

Tornarem amb més força i determinació.

Programa Hospi Sport

El programa Hospi Sport és un Programa Rehabilitador per a persones amb una discapacitat física, ingressades o recentment donades d’alta, dels Hospitals catalans adscrits al programa.

El programa també dona servei a aquelles entitats, associacions i persones particulars que volen fer exercici físic, adaptat a les seves capacitats, amb l’objectiu de millorar-ne la salut i la seva condició física general.

La Federació organitza i coordina els diferents components de les activitats: instal·lacions municipals, transport per a les persones ingressades, tècnics especialitzats i material esportiu, tot això adaptat per a que tots els nostres usuaris puguin gaudir d’una activitat de caire terapèutic.

El programa Hospi Sport és una eina de millora de la salut i de l’autonomia de la persona, afavoreix la normalització social, evita el sedentarisme i per tant controla el pes corporal. És una activitat que ocupa el temps de lleure dels afectats incidint en el benestar general de la persona i la seva qualitat de vida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies