La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat col.labora amb l’iniciativa #JoEmCorono, on el món del l’esport, liderat per l’Unió de Federacions Esportives de Catalunya, aposta per la solidaritat en favor de la recerca científica pel tractament precoç del coronavirus i la seva prevenció.

Segons Gerard Esteva, president de la UFEC, “Iniciatives com el #JoEmCorono poden accelerar el procés d’investigació que permeti tornar a l’activitat com més aviat millor. Som un sector de masses, de trobades multitudinàries, de celebracions, d’esports de contacte… Volem seguir sent-ho i serem un dels més beneficiats per la investigació científica que permeti trobar una vacuna”.

La Federació anima als seus clubs i esportistes a col.laborar en aquesta iniciativa. Els donatius es poden fer al web de la campanya, https://www.yomecorono.com/

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies