Ahir va tenir lloc el 2on #DirectesFCEDF on el gran protagonista de l’entrevista va ser Òscar Trigo, actual seleccionador nacional de bàsquet en cadira de rodes i també entrenador del CE Global Basket UAB que, durant més d’una hora, va contestar les preguntes que li van fer els seguidors que es van conectar al directe.

L’actual seleccionador nacional va valorar l’ajornament dels Jocs Paralímpics, “jo desitjava l’ajornament dels Jocs Paralímpics perquè estem en una situació d’incertesa on el paradigme de l’esport canviarà amb nous protocols sanitaris que em generaven molta ansietat. Amb la situació actual, amb tot paralitzat, no teníem temps per una preparació adecuada per afrontar una competició tant important com els Jocs Paralímpics. Aquest aplaçament és una oportunitat per preparar millor a l’equip”. Pel que respecte al projecte del CE Global Basket UAB, “estem en un moment de reflexió, Global Basket no ha de desaparèixer perquè és un projecte formatiu però hem de tenir molt clar en quin moment estem del projecte i que volem en el futur, tot això és veurà properament.” Va comentar durant l’entrevista.

En el següent enllaç pots accedir a l’entrevista sencera.

Amb aquesta nova iniciativa, la Federació vol apropar esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat a tots els federats i seguidors. Dijous vinent a les 19h, el 3er #DirecteFCEDF estarà dedicat a l’hoquei en cadira de rodes elèctrica

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies