La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física segueix amb noves iniciatives durant aquestes setmanes de confinament per la pandemia del COVID-19 i que ha implicat la paralització de totes les competicions en joc.

La nova iniciativa consisteix en una versió del clàssic “Joc de l’Oca”, joc de taula per jugar tota la familia, i que els tècnics de la Federació han adaptat a les persones amb discapacitat. A més de les tradicionals caselles del joc, també hi han d’especials per retar a altres jugadors. Durant el joc es proposen diferents exercicis, que van des del treball de l’equilibri, coordinació, motricitat fina,.. fins a la cooperació-oposició amb la resta de jugadors.

Aquest joc, s’afegeix a les iniciatives de la Federació que ja estan en marxa, com el cicle de #DirectesFCEDF amb esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat, entrevistes a la web de la Federació i també els reptes d’exercicis físics destinats a gent amb discapacitat.

Descarrega l’imatge del Joc.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies