Aquest dijous 23 d’abril a les 19h tindrà lloc el segon #DirectesFCEDF on, Òscar Trigo, l’actual seleccionador nacional de bàsquet en cadira de rodes i també entrenador del CE Global Basket UAB, serà el gran protagonista.

Òscar Trigo (Barcelona, 1972) és un dels entrenadors amb més experiència dirigint equips de bàsquet en cadira de rodes. Va entrenar en els seus inicis a diferents equips catalans i, al 2008, va començar a entrenar la Selecció Espanyola sots-22, amb la que va guanyar el Campionat d’Europa sots-23 a Turquia. Òscar va ser el seleccionador nacional durant els Jocs Paralímpics de Londres 2012 on la Selecció Espanyola va aconseguir la cinquena posició final. Ara torna a la banqueta de la Selecció Espanyola absoluta, càrrec que compagina amb el d’entrenador del CE Global Basket UAB.

Amb aquesta nova iniciativa, la Federació vol apropar esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat a tots els federats i seguidors que, a més, també poden fer les seves preguntes a través dels comentaris als convidats.

El 2on #DirectesFCEDF es pot seguir a través del Facebook i el Canal de Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies