Del 17 al 23 de maig s’anava a disputar el Campionat d’Europa de natació paralímpica a Funchal (Portugal) però s’ha aplaçat davant la situació actual de confinament i restriccions de moviment a tots els païssos d’Europa pel virus COVID-19.

Aquesta era una de les proves més importants de preparació pels nostres nedadors i nedadores de cara als Jocs Paralimpics de Tokio 2020. En els propers dies, els organitzadors donaran a conèixer les noves dates que, segurament, serà durant el mes de juliol, solament un mes abans de la celebració dels Jocs Paralímpics, això sí, sempre segons com evolucioni la crisi del COVID-19.

Aquesta no és la primera gran prova internacional de natació que no es disputarà. A finals de febrer ja es va cancel.lar la competició de les World Series de natació a Lignano Sabbiadoro (Itàlia) i on alguns dels millors nedadors i nedadores catalans ja estaven a Itàlia i van haver de tornar d’imprevist.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies