Aquest dissabte 7 de març s’ha disputat el segon partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb victòria de l’ADB Barberà davant el Comkedem per 12 a 6.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va ser dominat en tot moment per l’equip visitant que, amb cinc gols d’Asier Sánchez i un de Toni Rodríguez va arribar al descans amb un parcial favorable de sis a dos. Durant la segona part va continuar el domini de l’ADB Barberà que va arribar al final del partit amb el sis a dotze a favor. Amb aquesta victòria, l’equip vallesà, ha guanyat els cinc partits que ha disputat fins ara a la Lliga Catalana.

Dissabte 21 de març es disputa el primer partit de la sisena jornada de la competició amb l’emfrontament entre el DRACS CEA Júnior contra el Comkedem al Pavelló de l’Institut Guttmann.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies