Aquest cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març ha començat una edició més de la “Liga Nacional” de boccia en la modalitat BC4 a la localitat d’Òlvega (Soria) amb domini dels esportistes catalans que han participat.

A la competició individual, el veterà esportista Vasile Agache va guanyar els cinc partits que va disputar amb una gran superioritat sobre la resta d’esportistes presents. Vasile va aconseguir un total de 47 boles a favor per solament 2 en contra durant tota la competició individual. En segona posició va finalitzar l’Àlex Trullas que va guanyar 4 dels 5 partits. L’altre català de la competició, Ramón Prat, va finalitzar en cinquena posició. A la competició per parelles, la parella de la FCEDF, formada per Ramón Prat i Vasile Agache, va guanyar aquesta 1ª Jornada de competició per davant de la parella formada per Àlex Trullas i Alberto Arranz (FCEDF – Sevilla NO&DO).

En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats d’aquesta 1ª jornada (http://www.feddf.es/archivos/calendario/res-1011-1011.pdf).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies