Aquest dissabte 29 de febrer s’ha disputat la 2ª Jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Barcelona i on ha guanyat, per segona jornada consecutiva, el Club Petanca Lloreda.

Les dues tripletes del Club Lloreda van aconseguir les dues primeres posicions d’aquesta segona jornada, totes dues amb 18 punts, però la tripleta A (J. Miguel Fernández, Sergio Caracuel i Armando Castaño) va guanyar per millor diferència de punts, 56 per davant dels 41 punts dels seus companys de Club (Eugenio Alba, Mercedes Mejías i José Ballesteros), en tercera posició va finalitzar la tripleta del Club GIDBA (Jordi Torres, Robert Rolando i José Gello) amb un total de 12 punts.

El proper dissabte 7 de març es disputa la tercera jornada de la competició a les instal.lacions del Club Petanca Hospitalet.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies