Aquest cap de setmana del 7 i 8 de març s’ha disputat la cinquena edició del International Para Swimming Trophy a les instal.lacions del Club Natació Barcelona amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans.

Durant els dos dies de competició s’han batut diferents rècords d’Espanya, d’Europa i també un rècord del món a càrrec de Toni Ponce. El nedador del Club Natació Sitges ha batut el rècord del món per dues vegades als 50m braça, primer amb un temps de 00:41.16 a la primera sessió de la competició i, diumenge, per segona vegada, baixant per primera vegada dels 41 segons, 40.95, a més també ha aconseguint la mínima A a la seva millor prova, els 100m braça SB5 pels JJPP d’aquest any.

A més d’aquest rècord del Món, el nedador de Vilafranca, també va batre el rècord d’Espanya als 100m braça amb un temps de 1:27.28 i un nou rècord d’Europa a la prova dels 200m estils amb un nou temps de 2:49.42. Sens dubte, un gran cap de setmana per Toni Ponce en un any on el gran objectiu són els Jocs Paralímpics de Tokyo,

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies