Del 26 de febrer a l’1 de març comença la segona edició de la Lliga Catalana de pàdel amb la participació de sis parelles i amb un sistema de lligueta, tots contra tots i amb partit d’anada i tornada.

Les parelles, com en la primera edició, hauran de jugar de dimecres a divendres a les pistes escollides per les parelles locals segons el calendari de la competició publicat a la web de la FCEDF. Tots els partits es jugaran al millor de tres sets amb tie-break en cadascun d’ells. Destacar també que, durant aquesta temporada, també es disputarà la Copa Catalunya durant la celebració dels Jocs Catalans, mitjançant un quadre eliminatori directe. segons la classificació final de la Lliga Catalana de pàdel.

Els partits es disputaran principalment a les instal.lacions del Padelarium Gavà, Carrer Miquel Servet 14 de Gavà i l’Up Pàdel Club a la Carretera de Vilassar km 3, Cabrera de Mar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies