Aquest dissabte 15 de febrer s’ha disputat la primera Jornada de la nova Lliga Catalana de petanca inclusiva amb la participació de diferents tripletes de tots els clubs que participen a la competició. Aquesta Lliga Catalana té un caràcter inclusiu i on participen persones amb i sense discapacitat.

El Club Lloreda ha estat el gran dominador d’aquesta primera jornada ja que les seves dues tripletes han finalitzat en primera i segona posició. La tripleta A formada per M. Ángeles Cortés, J. Miguel Fernández i Sergio Caracuel han aconseguit 9 punts, els mateixos que els seus companys de Club, Armando Castaño, J. Emilio Ortega i Eugenio Alba però amb una millor diferència de punts a favor i en contra. La tripleta B del Club San José formada per Ma Petra Moreno, Ma Guadalupe Arévalo i Ricardo Costa, amb sis punts, va completar el podi d’aquesta primera jornada de la Lliga Catalana.

Dissabte 29 de Febrer es disputa la segona jornada de competició a les instal.lacions del Club Petanca Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies