Aquest cap de setmana del 15 i 16 de febrer s’han disputat dos dels partits de l’onzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb la victòries pel CE Costa Daurada B i el Bamesad.

El CE Costa Daurada B continua invicte a la Lliga Catalana després de guanyar el seu partit aquest dissabte davant el Comkedem per un marcador final de 66 a 32. L’equip local va dominar durant tot el partit guanyant tots els parcials i augmentant la seva diferència fins al final del partit. En l’altre partit de la jornada el marcador va ser més ajustat i on, el Bamesad va guanyar a la pista del CB Pardinyes per 24 a 36 amb un gran partit de l’equip local que, de totes maneres, no va aconseguir la seva primera victòria en la competició. Cal recordar per això, que aquesta és la primera temporada de la secció del bàsquet en cadira de rodes del CB Pardinyes de Lleida.

L’UNES – AFA és l’equip que ha descansat en aquesta jornada i el partit entre el CB MIFAS B i el CB Granollers corresponent a aquesta jornada es disputa el proper cap de setmana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies