Aquest dissabte 15 de febrer s’han disputat els dos partits corresponents a la quarta jornada de competició amb victòries per l’ADB Barberà i el Comkedem.

Els dos partits es van jugar al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona ja que els dos equips dels DRACS CEA eren els equips locals. En el primer partit de la jornada, el DRACS CEA Júnior Team no va poder fer res davant el poder ofensiu i gran joc d’equip de l’ADB Barberà que ja dominava per 0 a 6 al descans. Durant la segona part va continuar el domini visitant arribant al final del partit amb el resultat de 0 a 11. L’altre partit de la jornada va ser més igualat entre els dos equips, els DRACS CEA Sènior Team va plantar cara davant Comkedem durant la primera part on, l’equip visitant dominava per un ajustat 3 a 5. De totes maneres, durant la segona part, el Comkedem, liderat per l’Òliver Vilela va anar augmentant la diferència en el marcador fins arribar al 8 a 14 final.

Dissabte 29 de febrer es disputa el primer partit de la cinquena jornada amb l’emfrontament entre els dos equips dels DRACS CEA al Pavelló de l’Institut Guttmann.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies