Aquest cap de setmana del 15 i 16 de febrer comença la Lliga Catalana de petanca inclusiva. Es tracta de la primera edició de la Lliga Catalana d’aquest esport que, fins ara, solament s’organitzaven altres competicions de petanca com la Copa Catalunya o Trofeus Open, dins d’altres esdeveniments o competicions organitzats per la Federació com els Jocs Catalans i la jornada inclusiva de Barcelona.

La primera, de les cinc jornades de competició, es disputa al Club Petanca Gran Via i on participen un total de 7 clubs amb una o dues tripletes per club. La competició té caràcter inclusiu amb el que participen persones amb i sense discapacitat. El calendari de competició és el següent:

1a Jornada 15 Febrer CP Gran Via
2a Jornada 29 Febrer CP Barcelona
3a Jornada 7 Març CP Hospitalet
4a Jornada 21 Març AMIBA
5a Jornada 4 Abril Nova Lloreda Sud A VV

Amb aquesta primera edició de la Lliga Catalana de petanca i també la nova Lliga Catalana de pàdel, que va començar la temporada passada, la Federació vol anar ampliant les competicions i esdeveniments per donar més visibilitat i promoció als diferents esports adaptats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies