Aquest dissabte 22 de febrer s’ha disputat el partit ajornat de la primera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Júnior Team amb victòria per l’equip local per 15 a 10.

El partit va començar amb domini de l’ADB Barberà gràcies a la bona actuació dels tres jugadors que van marcar tots els gols de l’equip durant la primera meitat, Toni Rodríguez, Asier Sánchez i Cristina Arroyo, el resultat al descans era de 7 a 3 favorable a l’equip local. Durant la segona part, els Júniors del DRACS CEA van tenir més encert de cara a la portería rival, tot i que l’ADB Barberà no va baixar en la seva intensitat durant tot el partit. Gràcies al valor doble dels gols dels jugadors amb stick de cadira, els DRACS CEA Júnior van arribar a 10 gols per 15 de l’equip local que, de moment, compta tots els seus partits de la Lliga Catalana amb victòries.

Dissabte 29 de febrer es disputa el primer partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA, l’equip Sènior contra l’equip Júnior, al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies