Aquest cap de setmana del 25 i 26 de gener s’ha disputat el Campionat AXA de Promeses Paralímpiques de natació a la localitat madrilenya de Valdemoro i on, cal recordar, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha finalitzat en la segona posició final gràcies als punts aconseguits pels nostres nedadors i nedadores.

A més de la competició per les joves promeses, durant el Campionat es va realitzar un repte on diferents nedadors i nedadores de l’Equip AXA van intentar batre diferents rècords del món, entre ells la catalana Núria Marquès que va batre el rècord del món dels 50m esquena categoria S9 amb un nou temps de 32.34 segons, 17 centèsimes menys que l’anterior marca. Per la nedadora del Club Natació Sant Feliu aquest rècord li aporta tranquilitat per seguir treballant per arribar en les millors condicions als Jocs Paralímpics de Tokio.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies