Aquest diumenge 26 de gener ha mort, en un tràgic accident d’helicòpter, l’exjugador de la NBA, Kobe Bryant, tota una llegenda del bàsquet i de l’esport en general.

A més de la seva gran qualitat com a jugador, Kobe també serà recordat per la seva gran qualitat humana. L’any 2000 va visitar les instal.lacions de l’Institut Guttmann, “no estava previst que Kobe jugués al bàsquet en cadira de rodes, però ell no va dubtar ni un segon en seure’s i voler jugar amb nosaltres, és més, va disfrutar molt amb aquella experiència, sempre estarà entre nosaltres” ha recordat Xavi Muñoz, tècnic ajudant de la FCEDF en aquella època.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies