Aquest diumenge 2 de febrer s’han disputat dos partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes corresponents a la novena jornada de competició amb victòries per l’UNES – AFA i el CE Costa Daurada B.

Els dos equips favorits per guanyar aquesta edició de la Lliga Catalana van guanyar els seus partits amb gran autoritat. L’UNES – AFA va visitar la pista del nou equip del CB Pardinyes, un partit que va dominar des de bon començament, el resultat al descans ja era favorable a l’equip visitant per 6 a 18, un avantatge que es va anar ampliant fins arribar al resultat final de 15 a 43. Per la seva part, el CE Costa Daurada B va jugar contra el CB Granollers, un partit que va guanyar amb gran autoritat per un resultat final de 62 a 26. Aquests dos equips han guanyat tots els partits que han disputat fins ara de la Lliga Catalana.

El partit avançat de la desena jornada que havien de disputar el Comkedem contra el Bamesad finalment es va ajornar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies