Aquest dissabte 25 de gener s’ha disputat el segon partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Sènior Team i l’ADB Barberà, un partit que ha guanyat amb claretat l’equip visitant per 3 a 16.

L’ADB Barberà ha demostrat aquest dissabte que és l’equip favorit per revalidar el títol de campió de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. L’equip de Barberà, amb Toni Rodríguez i Asier Sánchez com a jugadors més destacats, van sentenciar el partit durant la primera part on van arribar al descans amb un parcial favorable de 3 a 8. Durant la segona part va continuar la superioritat visitant arribant al final de partit amb el marcador final de 3 a 16 favorable a l’ADB Barberà.

Dissabte 15 de febrer es disputa el primer partit de la quarta jornada de la Lliga Catalana amb el partit entre el DRACS CEA Júnior i l’ADB Barberà.

Foto: DRACS CEA

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies