Aquest cap de setmana del 25 i 26 de gener s’ha disputat el Campionat AXA de Promeses Paralímpiques de natació a la localitat madrilenya de Valdemoro i on, els nedadors i nedadores que han representat a la Federació Catalana d’Esports de persones amd Discapacitat Física, han aconseguit uns grans resultats que han implicat la segona posició final de la Federació a la classificació final per punts.

Destacar al nedador del Club Natació Barcelona, Iker Ruiz que s’ha proclamat campió d’Espanya a la categoria infantil després de guanyar les proves de 200m lliures i els 50m papallona. Destacar també, en categoria junior, a Pol Sallent que va guanyar les proves dels 50m esquena i 50m papallona. En categoria femenina, destacar la medalla de bronze, a la categoria aleví, d’Ariadna Oteros. La nedadora del CN Terrassa va finalitzar en segona posició les proves dels 50m braça i 100m lliures i en tercera posició la prova dels 50m lliures.

Aquests resultats validen el gran treball que estan portant a terme tots els tècnics dels Clubs catalans en la formació de les joves promeses de la natació adaptada catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies