Aquest cap de setmana del 25 i 26 de gener es disputen diferents partits corresponents a jornades de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Dissabte 25 a les 12h al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona, es disputa el segon partit de la tercera jornada de competició amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Sènior Team, actual líder de la competició, i l’ADB Barberà que encara té alguns partits ajornats per jugar.

El mateix dissabte, però per la tarda, comença la segona volta de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes on l’actual líder, el CE Costa Daurada B, rep al Pavelló Olímpic de Reus, al CB Pardinyes. El CB Granollers és l’equip que descansa en aquesta vuitena jornada i la resta de partits corresponents a aquesta jornada es disputaran en properes setmanes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies