Aquest diumenge 19 de gener s’ha disputat el partit ajornat de la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el Comkedem i l’UNES – AFA amb victòria per l’equip visitant per 38 a 50.

El partit va ser dominat en tot moment per l’UNES – AFA, l’equip de Sant Boi va jugar a un gran nivell i poc va poder fer el Comkedem. El resultat al final del primer quart ja era molt favorable a l’equip visitant, 6 a 21, una diferència que es va ampliar lleugerament al descans on l’UNES – AFA ja guanyava per 13 a 30. Durant la segona part va continuar el domini visitant fins arribar al marcador final de 38 a 50. Amb aquesta victòria, l’UNES – AFA ha guanyat els quatre partits que ha disputat fins ara de la Lliga Catalana.

Dissabte 25 de gener es disputa el partit de la 8ª Jornada de la Lliga Catalana amb el partit entre el CE Costa Daurada B i el CB Pardinyes a les 18h al Pavelló Olímpic de la ciutat de Reus.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies