Dissabte 18 s’ha disputat el primer dels partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona amb el partit entre Comkedem i els DRACS CEA Júnior Team, amb victòria per l’equip visitant per 2 a 7.

El partit va ser molt disputat entre els dos equips. El valor doble dels gols marcats per jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes) fa que hi hagi molta més igualtat entre els equips que en edicions anteriors i, més en el cas del DRACS CEA Júnior Team, amb majoria de jugadors amb T-stick. Primera victòria per l’equip Júnior amb gols de Gerard Aroca, David Pérez, Alex Coma i Roger Badia.

Dissabte 25 de gener es disputa el segon partit d’aquesta tercera jornada amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Sènior Team, actual líder de la competició, i l’ADB Barberà que encara té alguns partits ajornats per jugar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies