Catalunya guanya el Campionat d’Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar

Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de gener s’ha disputat el Campionat d’Espanya per CCAA de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar sub 18 al Poliesportiu “Santiago Apóstol” de la localitat madrilenya de Villanueva de la Cañada i on, a més de Catalunya, també han participat Madrid, Aragó, Andalusia i el País Basc.

La Selecció Catalana va guanyar els tres partits disputats dissabte a la primera jornada del Campionat. Els jugadors i jugadores dirigits per Oriol Claret, després d’un ajustat resultat al descans, 15 a 12 davant Aragó, van realitzar una gran segona part que els va permetre guanyar el primer partit disputat per 36 a 22. Els altres dos partits els va guanyar amb gran autoritat, 42 a 11 contra Andalusia i 46 a 32 davant el País Basc. El darrer partit del Campionat, diumenge al matí, el van jugar les dues seleccions invictes, Madrid contra Catalunya. El partit va ser dominat en tot moment per Catalunya que al descans ja va deixar sentenciat el Campionat amb un parcial de 29 a 8. El partit va finalitzar amb 48 a 23 a favor de Catalunya, proclamant-se d’aquesta manera campiona d’Espanya per segona vegada (el 2015 a Zuera, també ho va guanyar).

Destacar la presència a la selecció catalana de dues jugadores femenines, Maria Heras i Eva Zhi Boada, un jugador amb puntuació 5 (jugador sense discapacitat) Arnau Barrero, i el MVP del Campionat Biel Carbó, tot i que durant tots els partits del Campionat va dominar el joc d’equip per sobre de les individualitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies