Aquest diumenge 12 de gener s’ha disputat el partit ajornat de la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb la victòria del Bamesad davant el CB Pardinyes per 53 a 25.

El partit va ser dominat en tot moment per l’equip local que va sortir decidit a sentenciar el partit abans del descans. El parcial al final del primer quart era ja de 12 a 2 a favor del Bamesad. El segon quart va ser més igualat, arribant al descans amb 22 a 10 a favor del Bamesad. Durant la segona part del partit, l’equip local va mostrar una gran qualitat en el seu joc que li va permetre arribar al final del partit amb el marcador favorable de 53 a 25. Aquesta és la segona victòria del Bamesad a la Lliga Catalana mentres que el CB Pardinyes continua l’adaptació en la seva primera temporada de competició.

El proper diumenge 19 de gener es disputa el partit ajornat de la sisena jornada entre el Comkedem i l’UNES – AFA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies