A finals de 2019, concretament el cap de setmana del 21 i 22 de desembre, es va disputar la 53ª edició del Campionat de Catalunya de tir amb arc i la 13ª edició de la modalitat d’arc adaptat. El Campionat es va disputar al Pavelló Municipal de la població de Constantí, organitzat pel Club de Tir amb Arc de la mateixa població.

El Campionat de Catalunya va comptar amb la participació de 220 arquers, entre ells, tres en arc adaptat. A la categoria d’arc recorvat sènior masculí, l’arquer Jesús Martínez del Club Matxacuca va guanyar la medalla d’or a la modalitat d’arc adaptat i 8è a la categoria absoluta amb un total de 515 punts. A la mateixa categoria, Hèctor García, va guanyar la medalla de plata en arc adaptat i va finalitzar 9è en la classificació general.

D’altra banda, Jesús López va guanyar la medalla d’or a la modalitat d’arc adaptat de la categoria d’arc compost i va finalitzar en 8ª posició en categoria absoluta amb un total de 556 punts.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies