Divendres i dissabte 3 i 4 de gener s’ha organitzat una concentració de la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar sub18 a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat. L’objectiu d’aquesta concentració és la preparació per la participació de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya que es disputa el cap de setmana de l’11 i 12 de gener a Madrid.

Els jugadors que han participat als entrenaments i que estan convocats per participar al Campionat d’Espanya són: Arnau Barrero, Jack Wickett, Alejandro de Jesús i Eva Zhi Boada de Comkedem, Maria Heras del CE Global Basket, Víctor Hermosilla, Biel Carbó i Rafael Benítez de l’UNES-AFA i Elias Banomar i Martí Barris de la Secció Esportiva MIFAS.

A la primera sessió d’entrenaments, els jugadors dirigits pel seleccionador català Oriol Claret, han disputat un partit de preparació contra el CB Granollers, partit que han guanyat per un ajustat 56 a 54. A més d’Oriol Claret com a seleccionador, també formen part de l’equip tècnic, Miquel Romaguera com a tècnic assistent i Lídia Grañana com a Delegada. Dissabte 4 es va organitzar la segona i darrera sessió d’entrenaments de la Selecció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies