Dissabte 11 de gener hi haurà el primer entrenament de la Selecció Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat sota les ordres del nou seleccionador català, Carles Castelló que substitueix en el càrrec a Salvador Pons.

Els jugadors convocats pel nou seleccionador per aquest entrenament són: Antonio Rodríguez, Asier Sánchez, Rafael Caballero i Cristina Arroyo de l’ADB Barberà, Bertoldo Leao de Amorin, Óliver Vilela, Iván Montenegro, Óscar Bernárdez i Pablo Gea de Comkedem i, per part dels dos equips dels DRACS CEA, Alejandro Ruíz, Kevin Vera, Jordi Valle, Arnau Camps, Àlex Coma, Christian Jiménez i Roger Badia.

L’equip tècnic de la selecció estarà format pel seleccionador, Carles Castelló i Anna Ruiz també com entrenadora. Aquest és el primer entrenament de preparació de la Selecció Catalana per futurs compromisos durant aquesta temporada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies