Aquest diumenge 22 de desembre s’ha disputat el partit ajornat de la setena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el Club MiFAS B i l’UNES – AFA amb victòria per l’equip visitant per 17 a 36.

La pista annexe del Pavelló Fontajau va ser la seu del darrer partit de l’any d’aquesta competició. partit que es va decidir ja en el primer quart amb un parcial favorable a l’UNES – AFA per 2 a 11. L’igualtat entre els dos equips va ser una constant durant els dos següents quarts però, uns darrers 10 minuts de partit amb molt poc encert del CB MIFAS B en el que no va anotar cap punt, van fer augmentar la diferència a favor de l’UNES – AFA fins el 17 a 36 final. L’equip de Sant Feliu de Llobregat ha guanyat els tres partits que ha disputat fins ara de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

Diumenge 12 de gener es jugarà el partit ajornat de la quarta jornada de competició entre el Bamesad i el CB Pardinyes.

Foto (UNES – AFA)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies