Aquest dissabte 21 de desembre s’ha disputat un partit avançat corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Sènior Team amb victòria per l’equip local per 15 a 12.

El partit va començar amb domini de l’equip local on va destacar la gran primera part de Toni Rodriguez, autor de sis dels set gols del seu equip en aquest primer temps, al descans l’ADB Barberà guanyava per un parcial de 7 a 3. La segona part va ser molt emocionant degut al gran joc de l’equip visitant i el valor doble dels gols anotats per jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes), l’igualtat en el marcador es va mantenir fins als darrers minuts de joc on l’ADB Barberà va marcar els gols decisius per arribar al final del partit amb el marcador favorable de 15 a 12.

Aquest dissabte estava previst el partit de la segona jornada entre l’ADB Barberà i el Comkedem però s’hagut d’ajornar i, per aquesta raó, s’ha disputat aquest partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana. El proper partit es disputa el dissabte 18 de gener entre el Comkedem i els DRACS CEA Júnior Team.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies